Viitorul Ianca va avea un nou antrenor principal pentru partea a doua a campionatului, după despărțirea de Adrian Baldovin. Acesta este gălățeanul Viorel Tănase, care a semnat un contract valabil pentru 18 luni, cu drept de prelungire încă 12 luni. Obiectivul final al echipei din Ianca, sub bagheta lui Viorel Tănase este promovarea în Liga 2.

Viorel Tănase, are 52 de ani și este antrenor cu licență UEFA Pro. Tănase a jucat în carieră la Otețul Galați, Dinamo București, Maccaby Netanya și FC Argeș, unde a fost și coleg cu Nicolae Dică, în stagiunea 2003-2004. A îmbrăcat și tricoul echipei naționale a României în 1994, dar într-o perioadă de golrie a naționalei României și asta nu i-a adus decât trei selecții. Din 2007, de când s-a retras din activitate, a antrenat la Oțelul Galați, Dunărea Galați, Farul, SC Bacău, Metalosport Galați și Cetate Deva, și a fost ”principal” în acte, în perioada în care Dică era antrenor fără licență la FCSB. 

”Prin alegerea noului antrenor, Viitorul Ianca rămâne un club consecvent principiilor sportive asumate pentru reprezentarea cu succes a comunității locale și pentru a aduce în prim planul atenției publice fotbalul brăilean” a declarat președintele clubului, Vasile Priceputu.

Lotul echipei din Ianca se va reuni luni, 16 ianuarie, iar la sfârșitul lunii are programat un cantonament montan. Obiectivul echipei pentru acest sezon este câștigarea play-out-ului în seria a II-a din Liga 3.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentDunărea Brăila s-a impus la 14 goluri diferență în fața celor de la CSU Cluj Napoca, în turul I al Cupei României
Articolul următorLisa Marie Presley, fiica lui lui Elvis Presley, a murit la vârsta de 54 de ani