George Simion își lansează la Brăila volumul „Cum i-am cunoscut”

Lansare de carte George Simion
Lansare de carte George Simion

La Brăila se lansează un volum care îi va pune pe jar pe foști și actuali lideri politici din România. Este vorba despre „Cum i-am cunoscut”, cea de-a doua apariție editorială a lui George Simion, reprezentant al mișcării politice „România Mare în Europa”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 23 octombrie, la ora 19:00, la Business Hub Brăila, situat pe Calea Călărașilor nr. 251.

Lucrarea reprezintă o radiografie a situației politice, economice și sociale din România ultimilor 30 de ani, prin prisma unor experiențe directe și a unor analize riguroase ale autorului. În volum, George Simion dezvăluie și detalii despre interacțiunile avute cu foști și actuali politicieni români – Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu sau Ion Iliescu.

„Sunt câmpiile noastre și munții tot ai noștri”, „O republică mică condusă de oameni mici”, „Centenarul cu două tăișuri”, „Subteranele puterii”, „Românii din exil – o sută de ani de la Unire” sunt câteva dintre temele abordate în lucrarea „Cum i-am cunoscut”.

Născut în 1986 la Focșani, George Simion este istoric, antreprenor, scriitor, fondator și președinte al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 (2011-2019), cofondator al Alianței pentru Centenar (2017) și lider al mișcării politice „România Mare în Europa”.

A candidat independent la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.