Recital ”Danubian Brass Band” la Palatul Lyra din Brăila

Vineri, 1 noiembrie 2019, de la ora 18.00, în Sala de concerte ”Dr. Nicu Teodorescu” a Palatului ”Lyra” Brăila, Filarmonica ”Lyra-George Cavadia” Brăila, vă invită la recitalul susținut de „Danubian Bras Band”. 

„Danubian Bras Band”, este un ansamblul muzical clasic, format din instrumente de alama la care se adaugă o secțiune de percuție. A luat ființă în anul 1995 și activează pe lângă Teatrul de Opera și Operetă „Nae Leonard” din Galați.

De la înfiinţarea grupului şi până astăzi, „Danubian Brass Band” a cântat la instrumente de suflat din alamă şi lemn, iar de-a lungul anilor a participat la mai multe festivaluri, cel mai notabil având loc în localitatea Ulm, din Germania.

Din cadrul ansamblului fac parte: MARIAN CUCU – trompetă (conducatorul ansamblului); PETRICĂ BURCĂ-trompetă; MANOLE HARALAM-corn/bariton; PAUL CRĂCIUN-trombon; VIOREL PARTENIE-tubă și COSTICĂ GEGEA- percuție.

Ansamblul ”Danubian Bras Band”, are o activitate artistică deosebită, abordând un repertoriu de mare varietate și virtuozitate, din creația compozitorilor români și străini, încântând publicul spectator cu prestațiile sale.

Prezintă: Col. (r) PETREA GOGU

Prețul biletului pentru acest spectacol este de 15 lei. pentru pensionari și elevi prețul biletului este de 7,5 lei.

Biletele se găsesc la agenția Filarmonicii din Calea Călărașilor Nr. 52 (Casa Tineretului).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.