Grădina Zoologică, ”Calul Troian” al APT Brăila

În ședința CLM din 31 octombrie, consilieii municipali au aprobat solicitarea făcută de Consiliul de Administrație al SC APT Brăila de subvenționare a Grădinii Zoologice Brăila cu suma de 700 mii lei. Această sumă reprezintă diferența dintre veniturile încasate și cheltuielile efectuate în anul 2019.

Proiectul inițiat de consilierii Virginia Loredana Badiu (PSD) și Dan Păun (ALDE), membrii în CA la SC APT SA Brăila, a fost aprobat cu 18 voturi pentru și 7 abțineri ale consilierilor PNL. Consilierul PNL Costel Petrică Popa a susținut în plenul ședinței că ar trebui luat în calcul înființarea unei Direcții al Primăriei care să administreze Grădina Zoologică, și care să se ocupe de divertisment. Popa a spus că pentru APT este o gaură în buget administrarea Grădinii Zoologice, și nicăieri în lume o Grădină Zoologică nu se poate autosusține.

Primarul Marian Dragomir a spus că propunerea liberalului este una corectă și APT ar trebui să scape de Grădina Zoologică, care a înregistrat doar pierderi care au fost acoperite de activitatea din zona piețelor.

Dragomir spune că din 2004, de când a fost preluată de APT, Grădina Zoologică a fost un ”Cal Troian”, care nu a fost o măsură bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.