HC Dunărea Brăila a învins cu 30-19 pe AHCM Slobozia

HC Dunărea Brăila a câștigat la 11 goluri diferență meciul din Cupa Dunărea cu AHCM Slobozia și va juca duminică finala mare a competiției cu Rapid București.

Partida dintre Dunărea Brăila și AHCM Slobozia a început bine pentru echipa oaspete, care a condus cu 2-0 în startul meciului, Brăila a marcat primul gol în minutul 5 prin Aneta Udriștioiu. Brăila a trecut prima dată la conducere în minutul 12, când Czeczi a marcat pentru 6-5. Slobozia a egalat apoi la 6 și la 7, dar de la 7-7 în minutul 15, Dunărea a marcat d 7 ori la rând și în minutul 23 scorul era 14-7, Slobozia reușind să înscrie golul 8 abia în minutul 24, prin Obedeanu, din aruncare de la 7 m.  La pauză Brăila a intrat în avantaj de 5 goluri, scor 16-11.

Repriza a doua a început în forță pentru echipa lui Neven Hrupec, care a marcat marcat de 7 ori fără să primească gol până în minutul 42, când Andreea Ivan a înscris pentru 23-12. Până la final diferența s-a menținut la 10-12 goluri în favoarea brăilencelor, care s-au impus la final cu 30-19.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Aneta Udriștioiu – 7 goluri, Alina Czeczi -5, Marina Dmitrovic -5, Nicoleta Safta -3, Bianca Tiron -3, Elena Dache -2, Bojana Milic -2, Claudia Constantinescu -1, Iasmina Ichim -1, Cătălina Preda -1. În prima repriză în poartă a apărat Marina Razum, care a avut 7 intervenții reușite. În repriza a doua Gabriela Dobre a avut 10 intervenții reușite. Au mai jucat: Natasha Krnic, Gabriela Bucur, Ștefania Epureanu, Tamires Morena și Mirabela Coteț.

Pentru AHCM Slobozia au marcat: Andreea Ivan -5 goluri, Ana-Maria Vacariu -4, Mouna Jlezi -2, Mihaela Obedeanu -2, Loredana Vârtic -2, Mădălina Toma -1, Alexandra Georgescu -1, Ana Ciolan -1 și Cătălina Sava -1.

În celălalt meci, Rapid București a câștigat cu 32-22 (13-12) meciul cu CS Mioveni.  Cele mai multe goluri pentru Rapid au fost marcate de Daniela Tudor și Jasna Boljevic – câte 7 goluri și Marina Ilie -6. Pentru CS Mioveni cele mai multe goluri au fost marcate de Iulya Taran și Roxana Cârjan – câte 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.