Update: Incendiul a fost lichidat în jurul orei 14.20 și s-a trecut la înlăturarea efectelor negative. Magazinele de țesături și încălțăminte aflate la parter au fost și ele afectate de apa care s-a scurs. Din primele informații au fost afectate două camere de la locuința aflată la etaj și podul casei. Cele două magazine de la parter au evacuat marfa din magazin. Circulația a fost restricționată în zonă timp de trei ore. 

”În urma incendiului au ars două camere de locuit și aproximativ 200 metri pătrați de acoperiș. Au fost afectate un hol, o baie și cele două spații comerciale de la parterul imobilului. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost jar sau scânteie căzute din soba lăsată nesupravegheată. Chiriașii au aprins focul și au plecat de acasă. Imobilul afectat de incendiu este proprietatea SUPAFLC Brăila”, a precizat lt. col. Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Dunărea Brăila.

Astăzi, în jurul orei 12.10, pompierii brăileni au fost sesizați în privința unui posibil incendiu pe strada 1 Decembrie 1918, în apropiere de Piața Mare.  

Detașamentul 1 al Gărzii 1 de intervenție a ISU Dunărea Brăila a intervenit inițial cu două Autospeciale de Stingere cu Apă și Spumă la incendiul anunțat la imobilul d la etajul clădirii de pe strada 1 Decembrie 1918. La puțin timp a sosit în sprijin și ce-a de-a treia autospecială.

Conform informațiilor furnizate de lt. col. Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Dunărea Brăila, nu se înregistrează victime.

Ieri după amiază, la ora 15.10, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu la un imobil de pe strada George Cavadia din municipiul Brăila.

Împrejurările care au dus la producerea incendiului a fost un coş de fum necurăţat.

Au ars depunerile de funungine din coşul de fum.

”Toţi cetăţenii, indiferent că sunt proprietari de apartamente sau case, conducători de instituţii sau societăţi, trebuie să manifeste o atenţie mai mare protejării proprietăţii împotriva focului”, a precizat lt. col. Ștefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Dunărea Brăila.

Articolul precedentCostel Pătrășcan și ”Fără zahăr” la festivitatea de premiere a Festivalului de Literatură Umoristică de la Brăila
Articolul următorVIDEO – Un tânăr și-a testat bolidul la 4 dimineața! Martorii spun că a avut noroc!