VIDEO – Un tânăr și-a testat bolidul la 4 dimineața! Martorii spun că a avut noroc!

Martorii povestesc că tânărul, care își testa bolidul în intersecția Dorobanților cu 1 Decembrie, ar fi executat o serie de manevre apăsând accelerația la maxim, până să se oprească în rampa sediului BRD. Norocul a făcut ca la acea oră să nu fie nici pietoni, nici alte autoturisme în trafic, care ar fi dus la o tragedie.

 

 

La data de 19 noiembrie, ora 04:13, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Valea Cânepii, în timp ce conducea un autoturism pe Bld. Dorobanților, dinspre strada Școlilor, la intersecția cu str. 1 Decembrie 1918, a virat la stânga pe această stradă. Din cauza că nu a adaptat viteza, a pierdut controlul mașinii, tamponând stâlpul de pe trotuar și rampa de acces, pentru persoane cu handicap, a unei unități bancare.

În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 0,85 mg/l, fiind condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, a declarat Belciugan Laura, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.