Înfrângeri fără gol marcat pentru Dacia Unirea Brăila și CS Făurei în prima etapă a Ligii a 3-a

Dacia Unirea Brăila și CS Făurei au început cu eșecuri noul sezon fotbalistic de Liga a 3-a. Cu o echipă alcătuită în proporție de peste 80% din juniori, Dacia Unirea a fost învinsă cu 5-0 de Metalul Buzău. CS Făurei, cu Bănel Nicoliță în tribună, a cedat cu 0-3 pe terenul celor de la CS Popești Leordeni, așa cum au făcut-o și în meciul din sezonul precedent.

Tinerii jucători de la Dacia Unirea Brăila au rezistat fără gol primit doar în prima jumătate de oră. În minutul 30 Sloată a comis un fault în careu și Ionuț Radu a deschis scorul din penalty. În minutul 40 Răzvan Tănase a majorat avantajul gazdelor și a stabilit și scorul primei reprize, Metalul Buzău – Dacia Unirea Brăila 2-0.

În repriza secundă iureșul gazdelor a continuat și în minutul 47 Fatai a comis un nou fault în careu. Tot Ionuț Radu a fost cel care a executat și l-a învins din nou pe portarul Tudor. În minutul 57 Alin Iacob a mărit diferența la 4 goluri, iar în minutul 90+2 Cătălin Bardaș a marcat golul care a stabilit rezultatul final.

Dacia Unirea Brăila a jucat în formula: George Tudor – Andrei Dobre, Marius Moroianu, Silviu Sloată, Abdul Fatai Yunus – Valentin Robu, Frederic Bady (min. 75 Gabriel Ion), Daniel Mihalcea, Ștefăniță Sava (min. 50 Alexandru Duțu) – Răzvan Băcanu, Rareș Cristea.

CS Făurei a început bine meciul și chiar au dominat prima repriză. Totuși, cei care au deschis scorul au fost gazdele. În minutul 12 Cristian Onţel a șutat imparabil de la 20 de metri, lăsându-l fără replică pe Aurel Nicoliță. În minutul 20 Gabriel Niță putea să restabilească egalitatea. Stelică Nicoliță i-a pasat bine în dreapta lui Niță, dar acesta nu a reușit să trimită în poartă. Apoi după o combinație între Stelică Nicoliță și Andrei Pușcașu, ultimul a alunecat în careu și nu a reușit să șuteze puternic pentru a-l învinge pe portarul gazdelor.

În minutul 38, Apostol și Aurel Nicoliță nu s-au sincronizat, Lucian Neață a profitat și l-a driblat pe portarul Făureiului și a șutat din unghi în poarta goală, 2-0.

Golul al treilea a venit în repriza a doua, după o perioadă de dominare a celor de la CS Făurei. În minutul 70 Cristian Onțel a finalizat o acțiune rapidă de atac, care a surprins echipa din Făurei descoperită și a marcat pentru 3-0, stabilind totodată și rezultatul final.

CS Făurei a jucat în formula: Aurel Nicoliță – Marius Mocanu, Valentin Apostol, Alexandru Drezaliu, Sebastian Agache – Gabriel Niță, George Dragomir (min. 77 Andrei Zainea), Dan Percă (min. 83 Adrian Băicoianu), Fineas Roată (min. 90+2 Robert Zainea) – Andrei Pușcașu – Stelică Nicoliță.

Dacia Unirea Brăila și CS Făurei se vor întâlni în meci direct săptămâna viitoare, în Cupa României. Meciul este programat marți, 27 august, de la ora 17.30 pe stadionul din orașul Făurei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.