Întâlniri cu contribuabilii pe teme ce decurg din constatări ale organelor de control din cadrul ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscală organizează, în perioada decembrie 2019 – ianuarie 2020, sesiuni de asistență a contribuabililor și a reprezentanților acestora, în cadrul cărora vor fi prezentate constatări ANAF selectate ca urmare a inspecțiilor fiscale desfășurate.

Principalele constatări, rezultate din acțiunile de control realizate la contribuabilii persoane juridice, vizează modalitățile de calcul al rezultatului fiscal, al impozitului pe veniturile din investiții sau aspecte referitoare la taxa pe valoarea adăugată, cum ar fi înregistrarea în scopuri de TVA, evidența operațiunilor, sfera de aplicare și limitările speciale ale dreptului de deducere.

La întâlniri vor participa specialiști din cadrul structurilor de asistență contribuabili și ai structurilor de inspecție fiscală, care vor prezenta situații concrete identificate, precum și modalitatea de remediere a deficiențelor constatate.

Lista întâlnirilor organizate de ANAF este publicată pe pagina de internet a instituției, la rubrica INFO Publice / Servicii oferite de ANAF. La Brăila, joi 12 decembrie, vor avea loc două întâlniri. de la ora 14.00, la sediul AJFP Brăila din strada Delfinului nr. 1 parter, sala de ședințe, iar a doua, de la ora 16.00, la sediul din str Grădinii Publice nr.10. La prima întâlnire cu tema ”Serviciile electronice oferite de ANAF ; procedura medierii si a popririi electronice, prezentare O.G. nr. 6/2019 privind instituirea unor facilități fiscale ,alte noutati legislative, prezentare cazuri întâlnite în practică-modalitatea de calcul a rezultatului fiscal la persoane juridice” pot participa 200 de persoane, iar la cea de-a doua, cu tema ”Declararea veniturilor din transferul proprietătilor imobiliare din patrimoniul personal prin intermediul formularului 208 de către notarii publici”, pot participa 40 de persoane.

Informaţii suplimentare se pot obţine utilizând Formularul de contact disponibil pe pagina de Internet  www.anaf.ro  şi telefonic, prin contactarea Serviciului de asistenţă telefonică a contribuabililor – Call-center, la numărul de telefon 031.403.91.60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.