Peste 20.000 de brăileni o susțin pe Viorica Dăncilă în cursa pentru Cotroceni!

Președintele PSD Brăila, Ion Rotaru, a declarat în cadrul unei conferințe de presă faptul că organizația pe care o conduce a depășit targetul de semnături, urmând ca acestea să fie centralizate.

În ceea ce privește delimitarea șefilor din administrația locală și județeană, față de susținerea candidatului Viorica Dăncilă, senatorul Ion Rotaru vede altfel lucrurile.

 

 

”Nu este vorba de o delimitare. A fost un punct de vedere, la un moment dat, astăzi avem un candidat votat de congres, este doamna Viorica Dăncilă, avem o șansă reală să ne batem pentru a câștiga președinția și suntem mobilizați să o facem fără niciun fel de rezerve, din punctul ăsta de vedere.(…) În partid au fost discuții, este firesc, suntem un partid viu. Dacă asta este hotărârea pe care a luat-o partidul este evident că este cea mai bună soluție”, a declarat senatorul PSD Ion Rotaru, care a evitat să spună care este și părerea lui personală, pe acest subiect.

În ciuda faptului că la alegerile europarlamentare PSD a pierdut în municipiu, Ion Rotaru consideră că de această dată scorul PSD-ului va fi mult mai mare, ținând cont de faptul că fostul premier Mihai Tudose nu se află pe lista candidaților.

Articolul precedentUn succes la prima ediție a Semimaratonului de la Brăila
Articolul următorCătălin Stancu, preşedinte USR Brăila, a fost ales membru în Biroul Naţional