Ionel Adetu a fost ales reprezentantul CJ în AGA la HC Dunărea Brăila

În ședința Consiliului Județean din 29 mai, consilierii județeni și-au votat reprezentantul în Adunarea Generală a Handbal Club Dunărea Brăila. Acesta va fi consilierul Ionel Adetu (PMP).

La ședința desfășurată în această dimineață la Sala Mare a Palatului Administrativ au participat 32 de consilieri, liberalul Florin Eugen Cîrligea lipsind motivat. Consilierul Viorel Botea l-a propus pentru această poziție pe colegul său de partid, Ionel Adetu, iar Laurențiu marian chiru l-a propus din partea PNL pe Adrian Vacu. la rândul său consilierul PND Ștefan Cătălin Iordache s-a autopropus pentru a candida pentru poziția de membru în Adunarea Generală a HC Dunărea Brăila, funcție pe care o mai deținuse la începutul mandatului său de consilier județean. Iordache a fost apoi înlocuit cu Florin Petre de la PSD, dar acesta și-a dat demisia din PSD, din Consiliul Județean Brăila, dar și din Adunarea Generală a HC Dunărea Brăila, postul rămânând astfel vacant.

În urma votului pe buletine de vot consilierul PMP Ionel Adetu a primit 17 voturi pentru și 9 împotrivă. Adrian Vacu a primit 7 voturi pentru și 19 împotrivă, iar Ștefan Cătălin Iordache a primit două voturi pentru și 24 împotrivă. Șase buletine de vot au fost nule.

Ionel Adetu a mai fost membru în AGA al HC Dunărea Brăila încă din anul 2006, dar în urmă cu câțiva ani a fost exclus.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.