Meciul de handbal de la Sala Polivalentă Danubius din Brăila, se va desfăşura duminică, de la ora 15.00, în condiţii de siguranţă. Jandarmii brăileni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării meciului de handbal feminin dintre echipele H.C. Dunărea Brăila și Fleury Loiret, contând pentru etapa 1 din grupele E.H.F. European League.

 „Chiar dacă acesta se va desfășura fără spectatori, în contextul pandemiei Covid-19, jandarmii vor fi prezenți în zona imediată și apropiată locului de desfășurare a competiției sportive pentru prevenirea și combaterea faptelor care pot conduce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul și după terminarea meciului astfel că recomandăm cetățenilor să respecte măsurile stabilite de autorități”, este mesajul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila.

Totodată, jandarmii adresează organizatorului și staff-urilor celor două echipe următoarele recomandări preventive: să aducă la cunoștința autorităților eventualele aspecte legate de încălcarea legii sau posibilele situații de pericol; să respecte măsurile de protecție sanitară, dar și de protejare a persoanelor din jur în vederea prevenirii infectării cu virusul SARS-Cov-2; să solicite, ori de câte ori este nevoie, sprijinul jandarmilor, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentCirculație în condiții de vreme nefavorabilă
Articolul următorVIDEO/ Opere de artă sculptate în ciolcolată