La ordinul primarului, mașinile au fost ridicate!

 

De la începutul anului 2018, polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice al Poliției Locale Brăila au identificat 86 de autoturisme fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al municipiului Brăila

În 73 dintre cazuri, proprietarii s-au conformat somației aplicate de către polițiștii locali în baza art. 2 din Legea 421/2002, cu termen de 10 zile pentru eliberarea terenurilor ce aparțin domeniului public sau privat al municipiului Brăila și au ridicat autovehiculele de pe domeniul public, eliberând trotuarele, parcările sau chiar părțile carosabile pe care le ocupau abuziv.

În acest moment, 3 autoturisme se află în termenul de 10 zile conf. Art. 2 din Legea 421/2002 iar pentru alte 10 autovehicule, primarul municipiului a dispus ridicarea acestora de pe domeniul public de către SC Braicar SA Brăila, după expirarea termenului de 10 zile.

Ultimele 4 autoturisme din acest lot au fost ridicate în data de 07.11.2018, de către reprezentanți ai SC Braicar SA Brăila. Autovehiculele respective fuseseră abandonate pe Calea Călărașilor/str. Chișinău, pe Aleea Cinematografului – în parcarea blocurilor H3 – H4, pe str. Tineretului și pe str. Industriei. Acestea au fost transportate la Depoul din cartierul Radu Negru al SC Braicar SA Brăila.

Polițiștii locali vor continua acțiunea de identificare a autoturismelor abandonate pe domeniul public sau privat al municipiului Brăila.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.