La data de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe un brăilean care se sustrăgea de la punerea în aplicare a unui mandat european de arestare.

În ziua de 6 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi desfăşurat o acţiune, pe raza municipiului Brăila, pentru depistarea şi încarcerarea persoanelor care se sustrag de la punerea în aplicare a unor mandate europene de arestare.

Cu acestă ocazie, poliţiştii l-au depistat pe Șaim Cezar Marian, un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Brăila. Pe numele acestuia autorităţile germane au emis un mandat de arestare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală gravă.

Judecătorii Curții de Apel Galați au dispus arestarea provizorie în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare emis de STAATSANWALTSCHAFT Aachen – GERMANIA pe numele lui Șaim Cezar Marian, pe o durată de 15 zile, cu începere de la data de 6 noiembrie 2018 şi până la data de 20 noiembrie 2018, inclusiv.

Șaim Cezar Marian a avut și alte condamnări în România, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără să posede permis de conducere, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor, dar și pentru spargeri la două societăți comerciale din Brăila.

Articolul precedentLa ordinul primarului, mașinile au fost ridicate!
Articolul următorSpectacol caritabil destinat colectării de fonduri pentru veteranii de război