Legiştii nu au putut stabili cauza morții Cristinei Țopescu. Motivul este tulburător

Expertiza medico-legală în cazul morții Cristinei Țopescu nu a putut fi făcută, din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacție al jurnalistei, medicii stabilind că e necesară o verificare toxicologică.

Medicii legiști nu au putut stabili motivul decesului Cristinei Țopescu, din cauza stării avansate de putrefacție a trupului, a notat Mediafax. Au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică.

Cristina Țopescu a murit, ea fiind găsită de polițiști în casa sa din orașul Otopeni. În casă, alături de Cristina Țopescu, au fost găsiți și doi câini fără suflare.

Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală, singura instituție care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete, a spus, pentru Mediafax, reprezentantul Vier Pfoten, Kuki Barbuceanu.

În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.