Liberalii nu au fost de acord cu bugetul propus pentru anul 2019!

 

Liberalii și-au susținut astăzi punctele de vedere vis-a-vis de bugetul propus pentru anul 2019. Președintele PNL, Adrian Tabarac a expus motivele pentru care colegii lui nu vor vota acest buget.

Cu tot cu excedentul bugetar aveți alocată o sumă foarte mare la capitolul investiții, însă realitatea este alta. Peste 60% din fonduri sunt alocate doar pentru funcționare, iar lucrurile astea sunt întărite de faptul că, în anii trecuți, ați avut la fel, un capitol de investiții foarte mare, din care s-a realizat foarte puțin. Proiectele de investiții pe axe principale, privind strategia de dezvoltare a municipiului Brăila, care este o biblie a tot ceea ce înseamnă dezvoltarea municipiului Brăila, nu prea am văzut să fie, decât proiecte locale, sau minore, care țin doar de o anumită zonă și nu de un impact la nivel de municipiu.

 

 

Amendamentele noastre, pe care le-am depus anul trecut și pe care le-ați luat în derâdere, de fapt au fost cât se poate de prost implementate de către dumneavoastră. Un exemplu este că acum, plătim o a doua rată pentru autobuze la Braicar.

Aceasta este diferența între modul în care dumneavoastă ați văzut dezvoltarea orașului și modul în care alte orașe din vestul țării, culmea, cu administrații liberale, au văzut dezvoltarea orașelor lor.

Vă spun care este argumentul pentru care Partidul Național Liberal nu votează acest buget!”, a declarat consilierul local liberal, Adrian Tabarac.

Bugetul local al municipiului Brăila a trecut în final de votul consilierilor, majoritatea fiind în curtea PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.