Liberalii, sceptici în acordarea de fonduri patinoarului. Sîrbu: ”Noi nu suntem o vacă de muls!”

 

Liberalii consideră că primăria, cea care administrează patinoarul, ar trebui să se descurce cu tot ceea ce ține de investiții în această locație. Consilierii au atras atenția asupra faptului că CJ a susținut mereu asocierile, cu toate UAT-urile, însă în ceea ce privește administrarea, fiecare primărie s-a descurcat cum a putut.

”Din câte îmi aduc eu aminte, patinoarul a fost făcut tot pe o asociere. Noi ne-am asociat întotdeauna ca să construim ceva, după care, administrația locală de acolo a administrat. Vedem cu toții că Primăria Brăila nu prea știe să administreze, dar asta nu înseamnă că noi suntem o vacă de muls”, a declarat consilierul PNL Marian Sîrbu.

 

 

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac a atras atenția asupra faptului că în Brăila mai există un singur patinoar, iar acesta trebuie sprijinit pentru a putea fi exploatat de către brăilenii iubitori ai sportului pe gheață.

”Consiliul Județean dă acești bani pentru că în municipiul și județul Brăila nu mai există niciun patinoar(…) Sunt copii care practică sporturile pe gheață și avem această echipă. Sunt copii care merg iarna la patinoar și vor să patineze. Noi, Consiliul Județean am considerat că putem să dăm și noi bani pentru partea de funcționare, dar și pentru investiții”, a declarat președintele Iulian Chiriac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.