Liberalul Petrică Popa dorește un serviciu, dedicat divertismentului din Brăila, chiar dacă acesta ar putea fi condus de un social-democrat

 

Primarul și liberalii au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește Gradina Zoologică. Toți consilierii consideră ca este nevoie de o direcție care să se ocupe de tot ceea ce înseamnă divertisment în Brăila. Consilierul local al Partidului Național Liberal, Petrică Popa a declarat că s-ar mulțumi cu un serviciu destinat acestei activități, chiar dacă ar fi condus de un social-democrat.

Eu cred că ar fi bine să reconsiderăm poziția pe care o are în cadrul organigramei Consiliului Local, această Grădina Zoologică și să încercăm să aducem pe alt palier, acest lucru. Eu cred că tot ce înseamnă divertisment poate fi separat de alte servicii și societăți comerciale din cadrul CLM. Direcția Piețelor ar trebui să se ocupe de piețe, târguri și atât. Eu cred că este totuși incorect, pe de-o parte să dăm bani la APT, inducând ideea că APT-ul folosește acești bani și în alte scopuri, decât în ăsta de a subvenționa efectiv activitatea de la Grădina Zoologică și totodată să nu avem grijă de această Gradină Zoologică și de alte grădini, care ar trebui să fie în municipiul Brăila și nu sunt, tocmai printr-un serviciu separat. Și bineînțeles, directorul îl numiți de la dumneavoastră, de la PSD, n-avem nimic împotrivă”, a declarat consilierul PNL, Petrică Popa.

Primarul este de părere că Adminstrația Piețelor nu ar trebui să gestioneze locurile de agrement din Brăila, în special din cauza faptului că acestea generează pierderi. Cu toate astea, edilul consideră că nu ar trebui mărit tariful la Grădina Zoologică, iar Primăria se vede obligată să aloce subvenții, astfel încât activitatea acestui spațiu să continue.

Noi propunem doar subvenționarea Grădinii Zoologice. Pentru că toți copiii din Brăila trebuie să ajungă la Gradina Zoologică, în municipiul Brăila și nu în altă parte”, a declarat Marian Dragomir, primarul municipiului Brăila.

Cu un tarif de doar 2 lei, SC APT nu poate să gestioneze singură cheltuielile înregistrate cu Grădina Zoologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.