Lucian Caprariu: PSD Braila, principalul vinovat pentru extinderea virusului PPA in judetul Braila

Consilierul local municipal independent, Lucian Căprariu, consideră că PSD Brăila este principalul vinovat politic pentru extinderea cu atâta rapiditate a virusului pestei porcine africane în județul Brăila, întrucât organizația brăileană l-a susținut pe Liviu Dragnea la conducerea partidului.

Consilierul Căprariu susține într-o postare pe o rețea de socializare că PSD Brăila, ca și celelalte filiale din țară, au votat pentru Liviu Dragnea, care și-a impus camarila la conducerea statului și nu pe criterii de competență.

”Au acceptat asta și de aceea, în problema gestionării dezastruoase a epidemiei, trebuie să se știe că PSD Brăila a contribuit din plin la această situație. De pesta nu e nimeni vinovat, de răspândirea ei cu siguranță. Avem niște vinovați principali, și acestia sunt actori politici, iar lumea trebuie să știe asta. E o vina politică! PSD are toate pârghiile”, a precizat Lucian Căprariu.

Consilierul municipal se întrebă dacă sunt adevărate zvonurile cum că nașul de cununie al fiului său vinde produse de combatere a pestei porcine africane în valoare de 28 de milioane de euro.

”Oricum, pentru câțiva arginți ăștia sunt în stare să distrugă industrii întregi, așa cum au mai făcut în anii ’90!”, a mai spus consilierul municipal Lucian Căprariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.