Pe şantierul deschis la Şoseaua Focşani din municipiul Brăila, reprezentantul “Tancrad” a avut ocazia de a prezenta stadiul proiectului, punctând că în două săptămâni șoseaua va fi circulabilă.

“Sunt ultimele pregătiri pentru asfaltarea Șoselei Focşani. Noi estimăm în două săptămâni să fie circulabilă, cu toate accesoriile. Pentru a turna al doilea strat avem nevoie de o pauză de o săptămână între ele. Aşa trebuie. Dar suntem în termen. Este bine”, a afirmat Viorel Bulearcă, reprezentantul firmei constructoare.

Primarul a adăugat că estimările municipalităţii sunt că această lucrare va fi gata înainte de termenul limită din contract.

“Un plus pentru locuitorii Municipiului Brăila, dar şi pentru administraţie, având în vedere faptul că la sfârşitul lunii mai fabrica construită în centrul comercial Armonia se va deschide, moment în care, pe această stradă, trebuie să putem circula în condiţii normale”,aspus primarul Dragomir.

Acesta a precizat că pe Şoseaua Focşani deja s-au plantat şi tei pe o parte și pe alta a drumului. Primarul a criticat și lipsa de civilizație a unor cetăţeni care au decis să arunce gunoaie în plin şantier, astfel încât “Tancrad” s-a văzut nevoită să culeagă şi aceste deşeuri pe lângă cele inerte.

Articolul precedentRecital ”Primavara Muzicală” la Filarmonica Lyra
Articolul următorDreptul paciențior români la a doua opinie medicală gratuită