Meciuri spectaculoase în prima zi la naționalele de box pentru juniori

Marți seara, în Sala CSM Brăila din strada Carantina, s-au desfășurat primele gale preliminare ale Campionatului Național de box pentru juniori. În prima seară au fost programate 33 de meciuri, la opt categorii de greutate. Astăzi, de la ora 17.00, sunt programate 32 de meciuri. 

Prima zi a campionatului național de box pentru juniori a adus meciuri echilibrate, dar și unele care s-au terminat înainte de limită. Singurul pugilist brăilean care a urcat în ring marți seara, Marian Fălcaru, a pierdut la puncte, decizie 4-1, meciul cu Adrian Luca de la Unirea Iași, la categoria 57 kg.

În prima seară a obținut victorie înainte de limită Laurențiu Nicolae de la CSM Târgoviște, care l-a învins pe Francesco Debitonto prin inferioritatea adversarului în repriza a doua, la categoria 46 kg. La aceeași categorie de greutate, Marian Ghinoiu de la CSM Ploiești, elevul lui ”Titi Prosop”, l-a învins prin inferioritatea adversarului în prima repriză pe Roberto Pirpiriu de la Metrorex București. Erson Husein de la Farul Constanța l-a învins prin abandon în repriza a treia pe Daniel Bulea de la Voința Cluj. Jozsef Farkas de la Regaz Miercurea Ciuc a câștigat prin inferioritatea adversarului în prima rundă, meciul cu Sebastian Pavelescu de la Muscelul Câmpulung, la categoria 52 kg.

La categoria 57 kg Sebastian Găină de la Nada Florilor Fălticeni l-a învins prin abandon în prima repriză pe zălăuanul Alin Aciu.  La aceeași categorie, Alexandru Boboc de la Nicolina Iași l-a învins prin abandon în repriza a doua pe Ștefan Grafu de la Berceni.

Imediat după pauza dintre cele două gale programate marți seara, la categoria 63 kg, Ovidiu Ganciu de la CSM Slatina a pierdut prin abandon în repriza a doua meciul cu Nicușor Bărbulescu de la CSM Craiova. La aceeași categorie de greutate Claudiu Petre de la Farul Constanța a câștigat prin abandon în repriza a doua meciul cu timișoreanul Ronaldo Checedi. Marius Șeicaru de la CSM Craiova a câștigat prin inferioritatea adversarului în repriza I meciul cu Claudiu Prodan de la Dinamo București.

La categoria 70 kg Daniel Solomon de la SCM Craiova a câștigat prin KO în repriza I în fața lui Valerian Oprea. Karim Rus de la CSO Voluntari l-a învins prin abandon în prima repriză pe buzoianul Constantin Furtună.

La categoria 75 kg piteșteanul Antonio Neblea l-a învins prin inferioritatea adversarului în repriza a doua pe Nicolae Tudor de la Petroșani.

Astăzi de la ora 17.00, vor avea loc meciurile din ziua a doua a campionatului, fiind programate două gale cu 32 de meciuri. Gala va începe cu un meci la categoria 50 de kg, urmat de 4 meciuri la 52 kg și 7 meciuri la categoria 54 kg.

La categoria 60 kg sunt programate astăzi 7 meciuri, categoria la care brăileanul Dumitrel Ciprian Gherguș va boxa cu Nicolae Panait de la Târgoviște.

În al doilea meci al categoriei 66 kg brăileanul Alexandru Tănase va boxa cu Octavian Coșuleanu de la Gym Box Iași. La această categorie vor fi 7 meciuri.

Vor urma apoi 4 meciuri la categoria 75 kg, iar seara se va încheia cu două meciuri la categoria 80 kg. Ultimul meci al galei îl va avea în ring pe brăileanul Mihai Turcu, care va boxa cu Albert Potoceanu de la CSM Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.