Mihai Tudose a părăsit partidul lui Ponta

Europarlamentarul brăilean, Mihai Tudose, a anunțat în această dimineață că a demisionat din partidul Pro România, pe listele căruia a fost ales eurodeputat. Acesta a postat o fotografie cu demisia pe care a scris-o și a înaintat-o conducerii organizației județene Pro România Brăila.

Mihai Tudose, a luat decizia de a demisiona din partidul condus de Victor Ponta. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook în această dimineață o fotografie cu demisia sa, înaintate organizației județene a Pro România Brăila, fără a detalia prea mult motivele gestului său.

Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate, nu le mai detaliez”, a scris Tudose.

În ultima perioadă, Tudose s-a aflat într-un conflict cu liderul Partidului Pro România, Victor Ponta. Acest conflict s-a acutizat după votul pentru investirea Guvernului Orban, când 7 parlamentari, apropiați de Mihai Tudose, au votat Guvernul, în ciuda indicațiilor pe care Ponta le-a dat parlamentarilor din formațiunea sa politică de a nu susține un Guvern minoritar PNL.

Într-un interviu acordat DCnews.ro, Tudose a spus că nu crede că un partid precum Pro România mai are un viitor politic și că vremea partidelor balama a trecut.

Totodată, Tudose a spus că PSD-ul la Brăila nu merita ceea ce a pățit acum, să ia sub 50% în turul 2 al alegerilor prezidențiale, ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată..

”De când sunt eu, din 92, în politică, la Brăila, și în turul I și în turul II, candidatul PSD lua mult în față, 60-70%. Să iei cu 4 în față e complicat, dar nu e vina lor. E vina mesajului central.” a spus Mihai Tudose, care a reunoscut că este un om de stânga.

”Dacă PSD-ul nu va mai fi ceea ce a fost când a trebuit să plec, avem o discuție. Deocamdată, sunt în carantină” a spus Tudose în interviul de la DCnews.ro.

Referitor la alegerile enticipate Tudose a spus că nu crede că se poate realiza acest deziderat al USR și mai nou al PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.