Reprezentanții PLUS s-au întâlnit cu agricultorii brăileni

Vineri, 29 noiembrie, reprezentanții PLUS au avut o întâlnire cu agricultorii şi fermierii din judeţul Brăila, organizată de filiala judeţeană a partidului condus de Dacian Cioloş. La întâlnirea cu presa, Daniela Giurcă şi Niculina Tâlvăr, membre în Comisia Naţională de Programe şi Politici Publice a PLUS la nivel naţional, au explicat că prin aceste întâlniri cu cu oamenii din teritoriu au ca scop creionarea viitorul program politic şi strategia de guvernare.

La întâlnire cu agricultorii şi fermierii din Brăila organizată de către Partidul Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS) au participat Daniela Giurcă (fost secretar de stat în Guvernul Cioloş) membru în Comisia Naţională de Programe şi Politici Publice a PLUS, responsabil pe domeniul de agricultură şi dezvoltare rurală la nivel naţional şi Coordonator Regional în Regiunea Sud-Est şi pe Niculina Tâlvăr – Coordonator Regional în Regiunea Sud şi membru în grupul de lucru agricultură şi dezvoltare rurală din cadrul Comisiei Naţionale de Programe şi Politici Publice a PLUS. Înainte de întâlnirea cu agricultorii brăileni, reprezentanţii PLUS au susţinut o conferinţă de presă în care au explicat că organizează astfel de evenimente la nivelul întregii țări pentru a lua pulsul “de la firul ierbii” şi a colecta informaţii utile alături de doleanţele oamenilor, în baza cărora să îşi creioneze viitorul program politic şi strategia de guvernare.

”Mă bucur că avem oportunitatea de a prezenta programul PLUS ACUM, care a fost lansat în dezbatere acum două luni. Acest document este un punct de plecare pentru un nou mod de a face politică, a unei guvernări participative pentru perioada 2021- 2024. Este un prim exercițiu pentru a vedea și a prevedea care sunt primele măsuri care ar trebui luate acum” a spus Daniela Giurcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.