Minivacanță cu amenzi în Brăila!

permise suspendate
permise suspendate

Pe tot parcursul minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii brăileni au fost  la datorie astfel încât întreaga comunitate să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului

 

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat peste 2.700 de infracțiuni, au aplicat peste 18.000 de sancțiuni contravenționale și au reținut aproape 130 de premise de conducere ale unor șoferi care nu au respectat regulile de circulație.

În perioada 15 – 18 august a.c., peste 125 de poliţişti au acționat, zilnic, la nivelul județului Brăila, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică, polițiștii au efectuat acțiuni și controale, intervenind la 133 de evenimente sesizate de cetățeni sau constatate direct de polițiștii aflați în teren.

Polițiștii au intervenit și au aplicat 90 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 78 la Legea nr. 61/1991 a ordinii și liniștii publice, și 112 la alte acte normative.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 241 de sancțiuni la O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice (3 pentru consum de alcool și 132 pentru viteză).

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 160.960 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.