Disparitia a fost anunțată de o femeie care a sunat la 112, miercuri după-amiaza, în jurul orei 17:00, anunțând că nu reușește să ia legătura cu minora, pe care a văzut-o ultima oară pe Șoseaua de Centură, suindu-se într-o mașină.

O tânără în vârstă de numai 17 ani a fost racolată de 4 indivizi, violată și tâlhărită. Surse din anchetă spun că fata se ocupa cu prostituția, dispariția ei fiind semnalată chiar de către o ”colegă de muncă”.

În cursul zilei de ieri, o tânără de 17 ani, în timp se afla pe Șoseaua de Centură a Municipiului Brăila, s-ar fi urcat în autoturismul unui bărbat necunoscut, iar în urma unor discuții purtate în contradictoriu, bărbatul ar fi lovit-o, i-ar fi sustras telefonul mobil și suma de 200 de lei. Ulterior șoferul ar fi condus-o pe Digul ce face legătura între municipiile Brăila și Galați, unde, împreuna cu alti trei barbati necunoscuti, ar fi intretinut raporturi sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale”, a declarat Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie și viol și se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, la acest moment politistii efectueaza verificari pentru identificarea si localizarea persoanelor banuite de comiterea faptelor.

Articolul precedentOtelul Galați – Dacia Unirea Brăila 2-1 într-un meci amical
Articolul următorSAJ Brăila își reînnoiește conducerea în jurul Vioricăi Iuga