Minori din Brăila cercetați pentru distrugerea unor semnale luminoase din zona căilor ferate

La data de 8 decembrie 2019, polițiștii de la transporturi i-au depistat în flagrant pe doi minori în timp ce distrugeau semnalele luminoase din zona triajului Căi Ferate Brăila.

În seara zilei de 08 decembrie 2019, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Brăila i-au prins în flagrant și identificat pe doi minori, ambii în vârstă de 15 ani, din municipiul Brăila, în timp ce distrugeau lentilele semnalelor de manevră, de culoare albastru, amplasate în zona triajulului stației C.F. Brăila.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că aceștia ar mai fi spart alte trei semnale luminoase, pe parcursul ultimelor două luni, creând un prejudiciu în valoare totală de 2.400 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările pentru infracțiunea de distrugere sau semnalizare falsă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

”Atragem atenția asupra faptului că această infracțiune se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani, având în vedere consecințele pe care le pot genera astfel de fapte prin nesemnalizarea corespunzătoare a circulației feroviare, respectiv coliziuni între trenuri, deraieri, etc” precizează polițiștii brăileni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.