N-a scăpat de arestul preventiv după ce a fugit de polițiști

Tânărul prins fără permis pe strada Plevnei din municipiul Brăila și care a fugit de poliţişti, a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Iniţial, după ce a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, prima instanţă a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru acesta, însă procurorul a formulat contestaţie, iar Tribunalul Brăila l-a trimis la arest.

 

Şoferul autoturismului BMW care a condus fără permis şi a fost prins de poliţişti în data de 4 decembrie, pe strada Plevnei, a ajuns în spatele gratiilor. Judecătoria Brăila a dispus măsura controlului judiciar faţă de Alin G., însă procurorul a formulat contestaţie, iar la Tribunalul Brăila s-a dispus arestarea preventivă.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, la data de 9 decembrie, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de tânărul de 21 de ani, din Brăila, în urma contestaţiei formulate de unitatea de Parchet.  Tânărul a fost încarcerat în Arestul IPJ Brăila.

Citește https://realitateadebraila.net/prins-fara-permis-un-tanar-a-fugit-de-politisti-si-a-stat-o-noapte-in-arest/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.