Tânărul prins fără permis pe strada Plevnei din municipiul Brăila și care a fugit de poliţişti, a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Iniţial, după ce a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, prima instanţă a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru acesta, însă procurorul a formulat contestaţie, iar Tribunalul Brăila l-a trimis la arest.

 

Şoferul autoturismului BMW care a condus fără permis şi a fost prins de poliţişti în data de 4 decembrie, pe strada Plevnei, a ajuns în spatele gratiilor. Judecătoria Brăila a dispus măsura controlului judiciar faţă de Alin G., însă procurorul a formulat contestaţie, iar la Tribunalul Brăila s-a dispus arestarea preventivă.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, la data de 9 decembrie, instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de tânărul de 21 de ani, din Brăila, în urma contestaţiei formulate de unitatea de Parchet.  Tânărul a fost încarcerat în Arestul IPJ Brăila.

Citește https://realitateadebraila.net/prins-fara-permis-un-tanar-a-fugit-de-politisti-si-a-stat-o-noapte-in-arest/

Articolul precedentMinori din Brăila cercetați pentru distrugerea unor semnale luminoase din zona căilor ferate
Articolul următorLiviu Dragnea, adus cu duba la Instanța Supremă. Fostul șef al PSD speră să scape de închisoare