Moda toamnei la Brăila, cuțitul în buzunar

În ultimele două zile polițiștii brăileni au confiscat două cuțite, găsite în urma controalelor corporale efectuate asupra a doi brăileani.

În noapte de marți spre miercuri, la ora 03.20, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, aflat la intersecția străzilor Grigore Alexandrescu cu Radu Negru, poartă asupra sa un cuțit.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe un brăilean, în vârstă de 57 de ani, asupra căruia au găsit, în urma efectuării controlului corporal, un cuțit în lungime de 28 cm și lama de 17 cm. Polițiștii au ridicat cuțitul în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și a fost internat la Spitalul de psihiatrie ”Sf. Pantelimon” din Brăila, deoarece prezenta tulburări de comportament.

De asemenea, la data de 16 octombrie 2018, la ora 18.40, polițiștii au observat doi brăileni, cu vârste de 39 și 48 de ani, în timp ce consumau băuturi alcoolice pe strada Siret din municipiul Brăila, în zona Autogării.

În urma controlului corporal al acestora, polițiștii au găsit în buzunarul bărbatului în vârstă de 39 de ani un cuțit tip briceag, cu lama de 12 cm.

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Brăila pentru continuarea cercetărilor, iar briceagul a fost confiscat.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale pentru portul fără drept de obiecte periculoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.