Municipiul Brăila va achiziţiona 10 tramvaie de 18 metri

Municipiul Brăila va achiziţiona 10 tramvaie de 18 metri
Municipiul Brăila va achiziţiona 10 tramvaie de 18 metri

Brăila urmează să primească 10 tramvaie, cu o lungime de 18 metri, care vor fi achiziţionate cu fonduri europene asigurate prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Ordinul de finanţare a proiectului a fost semnat pe 13 iunie 2019, iar investiţia va fi implementată de MDRAP şi municipiul Brăila.

Cele 10 tramvaie vor fi date în folosință către Braicar SA și urmează să circule pe traseul 21, Radu Negru – Calea Călărașilor – Bulevardul Independenței – Calea Galați – Vidin.

Obiectivul proiectului îl reprezintă îmbunătăţirea transportului public local în Brăila. Valoarea finanţării nerambursabile este de 79.032.583 lei, iar perioada de implementare este de 4 ani.

Proiectul a fost depus în cadrul apelului cu numărul POR/2018/4/4.1/3/în parteneriat, Obiectivul specific 4.1 „Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă” din Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile” a POR 2014-2020.

2 COMENTARII

  1. Dar pe traseul 22 de ce nu pot circula? Ce, ma rog, astia de pe Dorobanti nu merita si ei sa circule cu tramvaie noi si moderne? DE CE aceasta discriminare ?

  2. Subscriu!Pe B-dul Dorobantilor circula tramvaie insalubre!De ce exista aceasta discriminare!Chiar am fotografiat scaunele cu „noroi” pe ele!Este revoltator!Vrem tramvaie NOI si pe B-dul Dorobantilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.