New Lil Style, cea mai bună performanță a școlii brăilene la World Hip Hop Dance Championship

New Lil Style, trupa de dans a şcolii Lil Motion Brăila, a concurat cu cele mai mari nume din industrie la World Hip Hop Dance Championship, competiţie ce s-a desfăşurat în Pheonix (Arizona) și a fost la un pas de semifinală.

Bianca, Mario, Ana, Edi, Anca, Ionuţ şi Laura, cei şapte dansatori din trupă, au făcut un concurs foarte bun şi au obţinut cel mai bun rezultat din istoria participării României la acest campionat, la categoria “Varsity”.

La ediția din acest an a World Hip Hop Dance Championship au fost 69 de trupe la categoria ”Varsity” 13-17 ani, unde au participat dansatorii brăileni. De remarcat că vârsta celor 7 componenți ai trupei este între 12 și 15 ani.

Din cele 69 de trupe, New Lil Style a obţinut locul 37 şi i-au despărţit doar 0,6 sutimi de a se califica în semifinala World Hip Hop Dance Championship, locul 35 fiind ultimul loc care ne dădea posibilitatea să intre în semifinală.

”Ne bucurăm că am avut cel mai bun rezultat obţinut din 2010 de când participă România la World HiP Hop Dance Championship la categoria «Varsity». Suntem onoraţi că am putut ridica steagul României pe cea mai mare scenă din lume şi am reprezentat Brăila, România şi Hip Hop International Romania”, a declarat Liliana Stan, coregrafa trupei New Lil Style.

Școala de dans din Brăila s-a aflat la a patra ediție a World Hip Hop Dance Championship la care a participat, după cele din 2010, 2011 și 2016.

Trupele New LiL Style, LiL Attitude, LiL Family şi LiL Girls au început deja pregătirile pentru Hip Hop Internaţional România, care anul acesta va avea loc la Bucureşti, în luna noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.