Nu se înghesuie nimeni la Cartierul Tineretului

 

Străzi asfaltate, terenuri parcelate, canalizare, curent electric, toate utilitățile necesare pentru o locuință decentă în Brăila și cu toate astea nimeni nu construiește. Întrebat de această situație, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a declarat ca unii tineri care au obținut terenul nu au dorit să mai construiască și locuința.

”Prin hotărâre de Consiliu Local au fost date locuri pe Legea 15 pentru toți tinerii, dar o parte dintre ei nu au respectat termenele contractuale, nu au construit în acel termen, au fost reziliate foarte multe din acele contracte, s-au atribuit alte loturi unor tineri care erau aflați pe lista de așteptare, listă care se aprobă de Consiliul Local. Cu siguranță anul viitor se va face o nouă analiză și cei care depășesc termenele își vor pierde loturile și se vor atribui altor tineri care vor construi. Sunt acolo case construite, dar sunt foarte puține, cinci sau șase”, a declarat Marian Dragomir.

 

 

Dintre zecile de familii care au primit terenuri de la municipalitate, doar câteva s-au încumetat să îşi ridice casele în această zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.