Poliția brăileană în acțiune

La data de 18 decembrie a.c., poliţiştii de ordine publică, împreună cu cei de la rutieră și proximitate, au acţionat, pe raza municipiului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

Totodată, polițiștii brăileni au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave.

Pe timpul activităţilor au fost legitimate 63 de persoane, au fost oprite în trafic şi controlate 26 de autovehicule, 13 dintre şoferii acestora fiind testaţi cu aparatul etilotest.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, dintre care 3 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 9 la Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi două la Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.