Astăzi, în jurul orei 07:05 , polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe raza localității Bordei Verde, ar fi avut loc un accident rutier.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea o autocisternă pe DJ 211, pe raza localității Bordei-Verde, într-o curbă, ar fi pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea stângă a sensului său de deplasare. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. 

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

La fața locului traficul este dirijat de polițiști, circulându-se alternativ pe un sens de mers. 

De asemenea, locul evenimentului este asigurat și de un echipaj din cadrul I.S.U. Dunărea Brăila până la transvazarea completă a motorinei într-o altă autocisternă și eliberarea părții carosabile.

Imagine

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentSEMNAL de la Cotroceni despre creșterea salariilor demnitarilor: Datoria publică, uriașă – Cine e de vină pentru nivelul inflației
Articolul următorEvenimentul CASA MARE BRĂILA este organizat de „Poveștile IEI” și „Altițe de Galați” cu sprijinul Bibliotecii Județene „Panait Istrati”, Muzeului „Carol I” și Centrului de Creație