O femeie violentă din localitatea Tătaru a primit ordin de restricție de la judecătorii din Făurei

O femeie din localitatea Tătaru, comuna Dudești, a primit ordin de restricție după ce în repetate rânduri și-a bătut concubinul cu care avea un copil, dar și familia acestuia. 

Femeia, care locuia împreună cu copilul și concubinul în casa părinților concubinului, după ce consumă alcool devenea agresivă și distrugea lucrurile din casă, dar și îi batea pe membrii familiei, inclusiv pe concubinul său.

Polițiștii au fost sesizați pe 4 februarie 2020 de către un bărbat de 59 de ani din localitatea Tătaru, comuna Dudești, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, o femeie în vârstă de 32 de ani ar fi avut mai multe discuții în contradictoriu, care au degenerat în acte de violență și care au dus la agresarea fizică a concubinului ei în vârstă de 39 de ani, dar și a bărbatului care a reclamat la poliție și a soției acestuia, părinții concubinului femeii.

Polițiștii au emis pe numele femeii de 32 de ani ordin de protecție pentru o perioadă de 5 zile, apoi victimele s-au adresat instanței de la Judecătoria Făurei. Judecătorii i-a interzis femeii să se apropie la mai puțin de 100 de metri de casa în care a locuit, dar și de membrii familiei concubinului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal care o vizează pe concubina violentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.