O medalie de argint și una de bronz pentru polițiștii brăileni la Campionatele naționale de judo

În perioada 16 – 19 octombrie 2018 s-a desfăşurat, la Vaslui, Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, la care au participat peste 70 de sportivi. IPJ Brăila a fost reprezentată de doi polițiști, ambii urcând pe podium.

Această competiţie a fost organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu reprezentanții structurilor teritoriale de Poliție, Jandarmerie, Situații de Urgență și Poliție de Frontieră.

De la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila au participat doi poliţişti. Agentul-şef principal de poliţie Costea Jan, care a concurat la categoria +100 kg, sportivi cu vârsta peste 45 de ani, a urcat pe treapta a III-a a podiumului. Agentul de poliţie Stroe Camelia, a luptat la categoria +60 kg, unde a obţinut medalia de argint.

Majoritatea sportivilor au reprezentat unități de elită ale Inspectoratului General al Poliţiei Române (locul al I pe echipe), Inspectoratului General al Jandarmeriei Române (locul al II-lea pe echipe) şi Inspectoratul pentru Situații de Urgență (locul al III-lea pe echipe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.