O tânără din Stăncuța a murit la 3 săptămâni după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla
O tânără din Stăncuța a murit la 3 săptămâni după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla

O tânără din comuna Stăncuța, județul Brăila, a murit vineri pe patul de spital, la 3 săptămâni după un accident bizar.

Rănită de un copac aflat pe DJ 212 C, între localitățile Cuza Vodă și Stăncuța, Daniela a ajuns la Spitalul Județean Brăila în jurul orei 14.30, și a fost transferată la Galați, abia după trei ore, însă medicii nu au putut să o salveze, după două operații.

Daniela Mirescu, în vârstă de 21 de ani, angajată a Primăriei Stăncuța, a fost rănită pe 29 decembrie cu două zile înainte de Revelion, în timp ce se întorcea acasă de la cumpărături. Pe drumul de întoarcere, un copac, pe care se pare că cineva a vrut să-l taie, dar s-a rupt lanțul de la drujbă, a căzut pe șosea, chiar peste mașina în care se afla tânăra.

Daniela a ajuns la spital pe propriile picioare, unde i s-a făcut un CT, dar medicii au decis abia după mai bine de trei ore să o transfere la Galați, când starea fetei s-a agravat din cauza hematomului la cap, care s-a extins și sângele i-a inundat creierul.

Daniela a fost operată la secția de Neurochirurgie a Spitalul de Urgență Sfântul Andrei din Galați, iar pe 3 ianuarie a suferit o a doua intervenție chirurgicală la același spital.

Starea de sănătate a tinerei s-a înrăutățit, iar vineri familia a primit vestea decesului fetei de 21 de ani.

Familia are însă multe nelămuriri privind modul în care s-a produs evenimentul, cum a ajuns fiica lor la Spitalul de Urgență Brăila și de ce medicii de la Brăila au transferat-o la neurochirurgie la Galați abia când starea fetei s-a agravat.

Cazul evenimentului înregistrat pe DJ 212C a intrat în atenția procurorilor de la Însurăței.

Articolul precedent”Jake și femeile lui”, prima premieră a anului la Teatrul Maria Filotti
Articolul următorFinal de infarct la meciul de handbal dintre Brăila și Buzău