La data de 30.10.2018, polițiștii brăileni au identificat-o pe o tânără, din localitatea Jugureanu, care a condus un autoturism, deși nu deținea permis de conducere, și a intrat cu el într-un gard.

Marți, 30 octombrie a.c., la ora 10:10, poliţişti din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei au fost sesizați, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către o femeie din satul Jugureanu, comuna Ulmu, cu privire la faptul că o mașină a intrat în gardul unui imobil.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat-o pe o tânără, în vârstă de 25 de ani, din localitate, care, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra acestuia, a părăsit partea carosabilă și a intrat în gardul unui imobil, provocându-i distrugeri.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și distrugere.

Articolul precedentVIDEO UPDATE: Un bărbat amenință că se omoară! Poliția încearcă să-l convingă să coboare
Articolul următorConsilierii municipali au aprobat modificarea numărului de burse acordate elevilor din învățământul preuniversitar