VIDEO UPDATE: Un bărbat amenință că se omoară! Poliția încearcă să-l convingă să coboare

 

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, om ”al străzii” s-a urcat pe un stâlp în apropiere de Piața Mare. Tânărul se pare că era supărat pentru că concubina l-a părăsit.

Strada Grivița a fost blocată, iar traficul restricționat pe tronsonul dintre str. Diana și Republicii. La fața locului s-au deplasat echipaje de polițiști, cu negociatori, jandarmi, pompieri dar și un echipaj SMURD. Lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au venit cu autoscara mecanică.

 

 

În urma discuțiilor cu negociatorii, aceștia au aflat că numele tânărului este Cristi Boțu, el aflându-se la a treia tentativă de suicid, fiind un ”client” fidel al stâlpilor din Brăila.

Negociatorul, împreună cu lucrători din cadrul ISU Brăila s-au apropiat de Cristi, la cerința tânărului și i-au înmânat un pachet cu țigări și o sticlă cu apă. Ultima dorință a tânărului a fost să-l vadă pe un anume Costel, prieten de-al lui.

După aproximativ o oră de negocieri, la fața locului a apărut și Costel, într-o stare avansată de ebrietate, care l-a convins pe Cristi să se dea jos.

Tânărul a fost preluat de echipajul SMURD și cel mai probabil va fi internat pentru a urma un tratament de specialitate.

Stirea inițială

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de tensiune și amenință că se aruncă! Polițiștii încearcă să-l convingă să coboare.

Tentativa de suicid are loc pe strada Grivița, în apropiere de Piața Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.