Ordin de protecție pentru un polițist care și-a amenințat soția
Ordin de protecție pentru un polițist care și-a amenințat soția

La data de 11.10.2019, o femeie, în vârstă de 34 de ani, din Brăila, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în urma unor certuri avute cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, acesta i-ar fi adresat ameninţări, care i-au indus o stare de frica pentru viaţa şi integritatea sa fizică.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă și i-au adus la cunoştinţă femeii posibilitatea emiterii unui ordin de protecţie provizorie împotriva bărbatului, însă aceasta a refuzat acest lucru și să formuleze plângere penală împotriva soţului său.

La data de 12 octombrie 2019, la ora 10:30, brăileanca s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Brăila și a sesizat faptul că, în timp ce se afla la domiciliul comun, soțul său, ar fi ameninţat-o din nou.

”În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.Totodată, polițiștii au emis împotriva bărbatului și un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, inspector de poliție Laura Belciugan.

Se pare că bărbatul în cauză este polițist, iar femeia este și ea polițist la Biroul de Ordine Publică. Cei doi au împreună trei copii.

Articolul precedentPolițiștii au depistat în trafic un ansamblu de vehicule neînmatriculat!
Articolul următorTurneul „Cartea de identitate” ajunge marți la Brăila