Ordinea de zi a Colegiului Prefectural din data de 29 mai 2019

Miercuri, 29 mai 2019, ora 11.00, la Sala Mare a Palatului Administrativ va avea loc ședința Colegiului Prefectural al județului Brăila, cu următoarea ordine de zi:

 

  1. Informare referitoare la modul de îndeplinire a măsurilor care sunt cuprinse în secțiunea I, punctul A al „Planului comun de acțiuni ce vor fi întreprinse în județul Brăila, pentru protejarea sănătății și asigurarea ordinii și liniștii publice, în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019”, care a fost aprobat prin Hotărârea Colegiului Prefectural nr. 2/27.03.2019, de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Brăila.
  2. Informare referitoare la modul de îndeplinire a măsurilor care sunt cuprinse în secțiunea I, punctul B al „Planului comun de acțiuni ce vor fi întreprinse în județul Brăila, pentru protejarea sănătății și asigurarea ordinii și liniștii publice, în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019”, care a fost aprobat prin Hotărârea Colegiului Prefectural nr. 2/27.03.2019, de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Brăila.
  3. Informare referitoare la modul de îndeplinire a măsurilor care sunt cuprinse în secțiunea I, punctul C al „Planului comun de acțiuni ce vor fi întreprinse în județul Brăila, pentru protejarea sănătății și asigurarea ordinii și liniștii publice, în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019”, care a fost aprobat prin Hotărârea Colegiului Prefectural nr. 2/27.03.2019, de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Brăila.
  4. Informare referitoare la modul de îndeplinire a măsurilor care sunt cuprinse în secțiunea a-II-a, punctul A al „Planului comun de acțiuni ce vor fi întreprinse în județul Brăila, pentru protejarea sănătății și asigurarea ordinii și liniștii publice, în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019”, care a fost aprobat prin Hotărârea Colegiului Prefectural nr. 2/27.03.2019, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.
  5. Informare referitoare la modul de îndeplinire a măsurilor care sunt cuprinse în secțiunea a-II-a, punctul B al „Planului comun de acțiuni ce vor fi întreprinse în județul Brăila, pentru protejarea sănătății și asigurarea ordinii și liniștii publice, în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale 2019”, care a fost aprobat prin Hotărârea Colegiului Prefectural nr. 2/27.03.2019, de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila.
  6. Raport privind activitatea desfășurată în primele patru luni ale anului 2019 și măsurile propuse pentru îmbunătățirea activității în perioada mai-decembrie 2019 de către Centrul Judeţean Brăila al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură.
  7. Proiect de hotărâre pentru aprobarea „Programului de măsuri pentru îmbunătăţirea activităţii Centrului Judeţean Brăila al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură în perioada mai-decembrie 2019”
  8. Diverse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.