Înșelată prin metoda ”premiu”

La data de 26 mai a.c., poliţiştii brăileni l-au identificat pe un gălățean, bănuit de infracțiunea de înșelăciune prin metoda „premiu”.

În cursul zilei de duminică, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Însurăței l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Galați, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

În fapt, la data de 6 iulie 2018, la ora 18:00, o femeie, în vârstă de 39 de ani, din orașul Însurăței, a sesizat poliția cu privire la faptul că, în aceiași zi, a primit pe telefonul mobil un mesaj.

Prin acesta era informată că a fost desemnată, prin tragere la sorți, de către o firmă de electrocasnice, câstigătoarea unui premiu, în valoare de 10.000 euro și un laptop.

Aceasta a apelat numărul expeditoriului, iar în urma discuțiilor purtate cu acesta, i-a transmis suma de 690 de lei, comisionul câștigului, pentru a putea intra în posesia premiului.

Ulterior, femeia a realizat că a fost înșelată, reclamând fapta polițiștilor.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.