Incendiul produs duminică după amiază în localitatea Lacu Sărat din județul Brăila a lăsat o familie tânără, cu un copil de doar doi ani, fără acoperiș deasupra capului în plină iarnă. 

Pompierii au reușit să stingă incendiul la o casă nou construită în localitatea Lacu Sărat, comuna Chiscani, dar pagubele materiale sunt foarte mari. Incendiul a izbucnit la o oră la care proprietara casei și copilul dormeau, iar vecinii l-au sunat pe soțul acesteia care este plecat la muncă în străinătate.

Valoarea estimativă a pagubelor este de aproximativ 175.000 lei, care include și bunurile din cele 3 camere care au ars, Asiguratorul însă spune că nu poate desbăgubi decât pentru valoarea acoperișului și a ușilor și ferestrelor.

Oameni de bine din Brăila doresc să ajute tânăra familie, care a rămas practic doar cu hainele de pe ei când au ieșit afară din casă în momentul în care acoperișul a luat foc.

Articolul precedentSâmbătă s-a încheiat sacrificarea porcilor de la ferma din comuna Salcia Tudor, unde a fost confirmat ultimul focar de PPA în județul Brăila
Articolul următorDoi minori identificați ca autori ai furtului din sala de sport de la Făurei