”Parcarea polițiștilor” – centrul evenimentelor de pe Regală!

 

Administrația locală a căutat și a găsit spațiul ideal pentru organizarea de manifestări în aer liber, care să deservească evenimentelor culturale care se vor desfășura pe strada pietonală Mihai Eminescu.

Cu ocazia Festivalului Dulciurilor, Primăria Brăila a ”închiriat”, de la Consiliul Județean, spațiul de parcare pe care îl folosesc angajații Inspectoratului Județean de Poliție, de pe strada Mihail Sebastian.

”Avem nevoie în zona Centrului Istoric de un spațiu în care să putem organiza și desfășura spectacole, cu un număr destul de mare de participanți. Noi am încercat la Zilele Municipiului Brăila acele spectacole pe stradă, dar nu aveam vizibilitatea necesară. De multe ori, invitații nici nu puteau să danseze pe stradă, din cauza acelui pavaj. O să continuăm și spectacolele pe stradă, dar ne trebuia un spațiu foarte mare. Eu cred că acela este spațiul ideal pe care l-am putut găsi”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Edilul nu intenționează să priveze locuitorii din zonă de parcarea improvizată. Acesta a declarat că pe timpul zilei, dar și în perioadele în care nu vor fi evenimente culturale, spațiul va reveni la statutul de parcare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.