Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de poliţiştii de frontieră brăileni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au depistat un bărbat în timp ce comercializa flacoane cu parfum, susceptibile a fi contrafăcute.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul executării unei misiuni specifice, au depistat, în parcarea unui centru comercial din municipiul Brăila, un bărbat care comercializa produse de parfumerie, susceptibile a fi contrafăcute.

În urma unui control amănunţit al bagajelor acestuia, polițiștii de frontieră brăileni au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 13 flacoane cu parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Valoarea totală a flacoanelor de parfum este de 6.175 de lei, dacă ar acestea ar fi comercializate ca produse de marcă.

Pe timpul cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bunurile aparţin brăileanului C.G., în vârstă de 36 de ani şi erau comercializate de acesta, ca produse originale, pentru a obţine profit.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.