Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila prelungește până pe 20 iunie 2019 termenul de participare la Concursul Județean de Artă Fotografică “Instantanee Brăilene”, ediția a VII-a

Concursul are ca scop susținerea tuturor liceenilor și studenților brăileni pasionați de fotografie în vederea afirmării lor, precum și aprecierea și valorificarea lucrărilor înscrise în concurs.

Obiectul principal al concursului îl constituie fotografia printată. Toate fotografiile vor fi expuse într-o expoziție organizată la Bibliotecă, iar cele mai bune fotografii vor fi  selecționate de juriu și incluse într-un catalog editat de organizator.

 

Dreptul de participare. Eligibilitate. Cerințe tehnice și legale:

 

La concurs pot participa  liceeni din municipiul şi judeţul Brăila, care sunt înscriși intr-o institutie de învățământ preuniversitar , in clasele a IX-XII și studenți înscriși la una din facultățile existente în Brăila.

Pentru a fi acceptate în concurs, fotografiile trebuie să nu fie mai vechi de 6 luni și să nu fi fost publicate niciodată.

Nu sunt permise persoane sau obiecte puse artificial în cadru etc. Colajul este permis doar la secțiunea (Locuri și oameni)

Participanții au dreptul de a înscrie în concurs cu o singură fotografie la fiecare secțiune.

Fotografiile vor fi însoțite de o fișă cu  datele personale ale autorului: nume, prenume, școala, clasa, profesor îndrumător, data realizării fotografiei, titlul. Fotografiile  trebuie sa aibă formatul A4,  (21/29 cm) și printate pe hârtie fotografică

Fotografiile nu trebuie sa aibă rama, semnătură, sau alte înscrisuri.

Termen de primire a fotografiilor este până pe 20 iunie 2019.

 

Fotografiile vor fi expediate pe adresa:

BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ „PANAIT ISTRATI” PIAȚA POLIGON  NR. 4 BRĂILA, JUDEŢUL BRĂILA – cu mentiunea „Pentru concursul de fotografie”. Fotografiile pot fi aduse si personal la Biblioteca Judeteana Panait Istrati, secţia Colectii Speciale. Persoane de contact: ION VOLCU sau MARA IONAȘCU tel. ; 0239626128 / int. 141, email [email protected]

Articolul precedentDosar penal pentru că a furat din casa unei bătrâne suma de 1000 de lei
Articolul următorPolițiștii rutieri au acţionat pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave