permise suspendate
permise suspendate

În urma activităților din teren, au fost constatate peste 500 de abateri de la legislația rutieră şi au fost reţinute 96 de permise și certificate de înmatriculare.

 

În perioada 13 – 26.05.2019, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, cu sprijinul tehnic al inspectorilor Registrului Auto Român Brăila, au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru diminuarea nivelului de victimizare a populației prin accidente rutiere grave, produse pe fondul defecțiunilor tehnice ale autovehiculelor.

În urma activităților, au fost constatate 394 de abateri la regimul rutier, fiind aplicate amenzi, în valoare totală de peste 151.000 de lei, pentru nerespecarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 31 de permise și au retras 65 de certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier au acționat, pe raza județului Brăila, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere provocate de indisciplina bicicliștilor în trafic.

Cu această ocazie, au fost aplicate 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.000 de lei.

Articolul precedentPasionat de fotografie? Participă la concurs!
Articolul următorInspecția comercială a aplicat sancțiuni operatorilor economici