Patru străini la ultimul amical pentru Dacia Unirea Brăila înaintea startului Ligii a 3-a

Dacia Unirea - Viitorul Însurăței 3-2

Patru străini la ultimul amical pentru Dacia Unirea Brăila înaintea startului Ligii a 3-a
Patru străini la ultimul amical pentru Dacia Unirea Brăila înaintea startului Ligii a 3-a

Dacia Unirea Brăila a încheiat seria meciurilor de pregătire cu un amical la Însurăței, cu echipa de Liga a 4-a, Viitorul Însurăței. Pe terenul unde își vor juca în campionat meciurile de pe teren propriu, echipa pregătită de Florentin Petre a câștigat cu 3-2 (1-1). Stadionul Municipal nu a primit omologare de la FRF pentru a se juca meciuri oficiale la nivel de Liga a 3-a pentru sezonul 2019-2020. 

Dacia Unirea Brăila a deschis scorul prin Jean Claude Essombe, dar până la pauză Viitorul Însurăței a egalat prin Viorel Gheorghe. După pauză Rareș Cristea a marcat pentru 2-1, iar Essombe a majorat scorul la 3-1. Pe final de meci Marius Moldoveanu a redus din handicap și s stabilit scorul final.

Dacia Unirea Brăila: George Tudor – Anis Libotte, Marius Moroianu, Silviu Sloată, Yunus Fatai, Valentin Robu, Răzvan Băcanu, Gabriel Ion, Frederic Bady, Rareș Cristea, Jean Claude Essombe. Au mai jucat: Roberto Chirilă – Andrei Dobre, Bogdan Graur.

Viitorul Însurăței: Denis Tudor – M. Moldoveanu, D. Dolea, Mucea, I. Roșu, V. Ion, Ciobanu, M. Ion, Baicu, Viorel Gheorghe, Bașno. Au mai intrat: Secui – Sterian, G. Roșu, Al. Vișan, I. Radu.

În acest meci au jucat și cei patru fotbaliști străini veniți săptămâna trecută la Dacia Unirea. Jean Eude Frederic Bady este născut în Cote d’Ivoire pe 25 aprilie 1997. Joacă mijlocaș stânga sau extremă stânga. Abdul Yunus Fatai este un nigerian, fratele mult mai celebrului fost jucător la Astra Giurgiu, Kehinde Fatai, care joacă fundaş stânga și este născut în 1999. În sezonul trecut a jucat în Liga a 3-a la Astra 2 Giurgiu.

Jean Claude Essombe este un camerunez născut pe 6 iulie 1992. Joacă vârf și ultima dată a evoluat pentru o echipă de Liga a 3-a din Polonia. Anis Libotte este un jucător francez, care joacă pe postul de fundaș dreapta, iar în ultima perioadă a jucat în Mexic.

Primul meci oficial pentru Dacia Unirea Brăila va fi pe 24 august, în deplasare la Metalul Buzău, pentru ca pe 28 august să debuteze în turul III al fazei naționale a Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.