Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brăila, pe raza municipiului Brăila.

În această dimineață au fost efectuate 38 de percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc în Brăila, Galaţi şi Bucureşti.

Descinderile, efectuate de poliţiştii BCCO Galaţi – Serviciul de Combatere a Crimei Organizate  Brăila, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, au loc în municipiul Brăila-cartierul Lacu Dulce și comuna Cazasu, municipiul București și municipiul Galați.

Se fac percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Aceștia sunt bănuiți că ar fi distribuit cocaină  în cluburi din mai multe județe.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Brăila. Vor fi puse în aplicare peste 90 de mandate de aducere, emise pe numele membrilor grupului infracţional organizat.

Articolul precedentAcțiune a Poliției Rurale, pe raza comunelor Frecăței și Mărașu
Articolul următorPădurarii ar putea să poată deține arme letale