Percheziții la doi bărbați din Tichilești bănuiți de braconaj piscicol

Poliţiştii brăileni acţionează periodic în vederea apărării patrimoniului piscicol şi combaterii faptelor ilegale asociate pescuitului ilegal.

Scopul acțiunilor este acela de apărare a patrimoniului piscicol şi a integrităţii acestuia, combaterea faptelor ilegale asociate cu pescuitul ilegal, circulaţia, colectarea, depozitarea, prelucrarea primară şi comercializarea produselor piscicole, precum şi asigurarea unor condiţii de piaţă corecte, atât prin eliminarea produselor de provenienţă ilicită, cât şi protejarea mediului înconjurător.

Astfel, la data de 24 aprilie a.c., la ora 15:00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Comunale Tichilești și Gropeni au efectuat două percheziții la domiciliile a doi bărbați cu vârste de 31 și 54 de ani, ambii din comuna Tichlești, în cadrul unei acțiuni pentru combaterea braconajului piscicol.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat la domiciliul bărbatului de 54 de ani șase setci, confecționate din nylon multifilar și monofilament, ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru deţinerea de către persoanele neautorizate a unor unelte de pescuit comercial și monofilament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.