În acest weekend polițiștii brăileni au depistat în trafic noi cazuri de șoferi aflați la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. 

În ziua de 3 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pe raza localităţii Vădeni, pe un bărbat,  în vârstă de 31 de ani, din oraşul Ianca. Acesta conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l.

În cursul aceleiași zile, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică  l-au oprit în trafic, pe Aleea Parcului, din municipiul Brăila, pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,64 mg/l.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital pentru  recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 24:00, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru l-au depistat, pe DJ 211A, pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,09 mg/l.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit pe numele șoferului dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 4 noiembrie, ora 03:50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe raza oraşului.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,71 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru  recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Articolul precedentPPA bagă în faliment primăriile din județul Brăila
Articolul următorAproximativ jumătate de oră Brăila este în beznă! Primarul ne promite senzori de intensitate luminoasă