Pericol pe șoselele Brăilei. Șoferi sub influența alcoolului

În acest weekend polițiștii brăileni au depistat în trafic noi cazuri de șoferi aflați la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. 

În ziua de 3 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului Rutier l-au oprit în trafic, pe raza localităţii Vădeni, pe un bărbat,  în vârstă de 31 de ani, din oraşul Ianca. Acesta conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l.

În cursul aceleiași zile, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică  l-au oprit în trafic, pe Aleea Parcului, din municipiul Brăila, pe un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,64 mg/l.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital pentru  recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 24:00, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru l-au depistat, pe DJ 211A, pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Viziru, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării sale cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,09 mg/l.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit pe numele șoferului dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 4 noiembrie, ora 03:50, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca l-au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autovehicul pe raza oraşului.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,71 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru  recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.